top of page

Benefits of mullen

Public·10 Family

Gandire Rapida Gandire Lenta Pdf 27


Gandire Rapida Gandire Lenta Pdf 27
Gandire rapida gandire lenta (Thinking, Fast and Slow) este o carte scrisa de Daniel Kahneman, laureat al Premiului Nobel pentru Economie, in care autorul prezinta doua moduri de gandire: unul rapid, intuitiv si emotional, si altul lent, deliberativ si logic. Cartea exploreaza impactul acestor doua sisteme asupra deciziilor noastre, atat in viata personala, cat si in cea profesionala, si ne arata cum sa evitam capcanele gandirii rapide si sa ne imbunatatim gandirea lenta.


Cartea este impartita in cinci parti, care acopera diferite aspecte ale gandirii umane, cum ar fi euristici si biasuri, increderea de sine excesiva, alegerea rationala si bunastarea. Fiecare parte contine mai multe capitole, care ilustreaza conceptele teoretice cu exemple practice, experimente si povesti. Cartea este plina de insight-uri fascinante si provocatoare, care ne fac sa ne punem la indoiala intuitia si sa ne dezvoltam capacitatea critica.
Gandire Rapida Gandire Lenta Pdf 27Gandire rapida gandire lenta este o carte esentiala pentru oricine vrea sa inteleaga mai bine cum functioneaza mintea umana si cum sa o foloseasca mai eficient. Cartea este disponibila in format PDF la [Editura Publica], [Internet Archive] sau [Libris.ro].


About

welcome to the benefits of mullein! feel free to post any qu...

Family

bottom of page